Møbler

Møbler

Q2R-Trading samarbejder med N. Hansen som er en dansk træ designer og konstruktør til udførelse af smukke, håndlavede planke spiseborde, sofaborde osv. i egetræ. Bordet kan skræddersys efter dit behov, så det bliver præcist som du vil have det.

Plankebordene er unikke og udføres af europæisk egetræ. Alle egetræs planker, der bliver anvendt i produktionen, bliver omhyggeligt udvalgt og kun den bedste kvalitet med dig som kunde i fokus bliver godkendt. Der er tilknyttet en historie til alle træer som N. Hansen bruger og hver en knast, åre eller krumning gør dit bord unikt.

Har du selv et design eller en ide til et design så lad os høre om det, hvorefter vi tager kontakt til vores designer og konstruktør for at evaluere på om ideen er mulig at praktisere, eller om der skal arbejdes videre med oplægget. Vi kommer gerne og omkostningfrit med et forslag til den endelige løsning af bord designet, og der er ingen forpligtigelser for køb førend designet er gensidigt godkendt af dig som kunde, samt verificeret af vores konstruktør at produktet er muligt at fremstille.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker.