Suncraft

Suncraft

Firmaet bag Suncraft knive er passioneret omkring udviklingen af deres produkter til kunderne. Siden grundlæggeren Kawashima Shinmatsu Shokai i 1948 etablerede Showa / SanCraft, har den drivende kraft vedrørende udviklingen været at kunne give en Wauw-effekt til kunderne, samt at udvikle en originalitet i produktudviklingen der adskiller produkterne fra deres konkurrenter.

Ofte resulterer deres udvikling i varer som ikke tidligere har set dagens lys, men som med tiden vinder kunders anerkendelse, og bliver trendsættere for markedets udvikling af produkter.

Sancraft’s ”one-of-a-kind” er en fastforankret DNA i deres produktudvikling, og de bestræber sig hele tiden på at levere produkter der vil glæde deres kunder.

Suncraft Senzo Kniv-serien er utrolig skarp med en varig kant som er let at vedligeholde og slibe. Den består af en 33-lags Damaskus rustfrit stål konstruktion med en VG-10 kerne samt hamret overflade, hvilket resulterer i en 61 Rockwell hårdhed. Laget af ren nikkel sølv beklædning i kernen sikrer en minimal indflydelse på maden som skæres. Senzo har 15 skiftende lag af høj og lav kulstof blødt rustfrit stål, hvilket giver både endelige blødhed for nem slibning og som giver en æstetik efter behandling. Skæftet er i et Pakkawood materiale som er laminerede hårdttræ der holder længere og er mere hygiejnisk end traditionelle hårdttræ håndtag. Senzo knivene er fremstillet i Seki-City, Japan.

 

Q2R-Trading er på besøg hos Suncraft og på billedet ses Tomiatsu Umeda (Sales Manager), Yasuo Kawashima (Director), Johnny N Hansen (Q2R-Trading) og Shoichi Kawashima (Managing Director).

Vis efter
Kategori
  1. Senzo Classic (14)
  2. Senzo Universal (4)
  3. Senzo Wood (7)