Ryusen

Ryusen

Ryusen Hamono udvikler og producerer deres knive i Echizen regionen i Japan. Deres ekspertise er tilegnet gennem de sidste 700 år og er benyttet i en kombination med moderne teknologier, som har resulteret i nogle sande mesterstykker af knive som hver især er fremstillet ved brug af håndkraft af kniv specialister.

Co., Ltd. Longquan startede med fremstilling af knive i 1953 hvor man brugte samme smednings teknik som man har udviklet igennem 700 år fra Echizen regionen. I de senere år har man inkorporeret egne teknologi processer af varme behandling af metaller, pres smedning af knivs klinger og svejsning for at maksimere materiale egenskaber og for at udnytte potentialet til det yderste for deres produkter, og frembringe nye produkter af den ultimative kvalitet når det kommer til knivskarphed samt kvalitet.

Ved at bruge de stolte produktionsprocesser fra Echizen, stræber vi efter at positionere vores kniv brand blandt de bedste i verden.

 

 

Johnny N. Hansen fra Q2R-Trading sammen med Koji Masutani - President fra Ryusen og med grundlæggeren på planchen i baggrunden 

 

 Stemnings video fra Ryusen's produktion af knive, hvor man kan se at produkterne er originalt hånd lavede

 

 

Vis efter
Kategori
  1. Blazen (10)
  2. Bontenunryu (10)
  3. Tsuchime (5)
  4. Other Ryusen (3)