Kniv Fabrikater

Kniv Fabrikater

Historie og fakta

Det er med stolte traditioner og gammel teknik fra fremstillingen af samuraisværd, at Japan har produceret professionelle kokkeknive af højeste kvalitet gennem årtier.

Du bliver overrasket over de japanske knives skarphed og skæreevne! 

En god rustfri stålklinge (HRC 56-59) på køkkenkniven, forhindrer dannelsen af rust. Klingen er nem at vedligeholde og har god skarphed, mens knivsæggen har lang holdbarhed og er let at slibe. Derfor er disse knive også meget populære både i private hjem og blandt semiprofessionelle kokke. 

Med klinger af kulstofstål (HRC 59-62) får du en fremragende skarphed og en ekstremt holdbar knivsæg, der samtidig er let at slibe. Denne type af knive er beregnet til dig, der prioriterer skarphed, og som har brug for at skære og tilberede fødevarer mange timer hver dag i et professionelt køkken.

Klinger af Powdered High Speed-værktøjsstål (HRC 62-63)fremstilles ved brug af forskellige pulvermetallurgi-processer. Powdered High Speed-værktøjsstål har en ekstremt høj hårdhedsgrad, der gør det muligt at skære i hårde materialer. Desuden besidder materialet en høj evne til at forhindre rustdannelse, og det er nemt at vedligeholde.

High Speed-klingerne er populære blandt både privatpersoner og kokke, som kræver perfekt skæreevne og en knivsæg, som bare holder.

Vis efter
Kategori
  1. Ryusen (0)
  2. Shizu Hamono (0)
  3. Suncraft (0)
  4. Knife Service (0)