Om Os

Resumé

Q2R-Trading er en dansk handelsvirksomhed, der er specialiseret i import og salg af kvalitetsprodukter fra unikke og anerkendte leverandører. Hovedelementerne i vores forretningsfilosofi er:
Quality – Kvalitet i vores produkter og services
Reliability – Pålidelighed i vores produkter og de aftaler vi laver
Responsiveness – Vi lytter til vores kunder og reagerer hurtigt!

Q2R-Trading fokuserer på salg til den kvalitetsbevidste forbruger. Vi forhandler eksempelvis Japanske kvalitetsknive, Japanske håndblæste glas, Japansk køkkenudstyr, Japanske high-end audio produkter og Dansk møbeldesign. Produkter som japanske forbrugsgoder, italiensk vin, vietnamesiske lædervarer, Home Art/Art-Deco fra Vietnam, tasker og kufferter er eksempler på andre produkt der kan finde vej ind i vores produktsortiment.

Q2R-Trading kigger hele tiden på nye og spændende kvalitetsprodukter der kan afsættes i Europa, og vi lytter til vores kunder. Vi er derfor altid åbne for ideer eller behov fra vores kunder; du skal bare kontakte os, og vi kigger på mulighederne for et værdifuldt samarbejde, der opfylder netop dit ønske og behov. Vi vil gøre os fortjent til at blive din foretrukne leverandør!


Mission og Vision

Q2R står for, Quality – Reliability – Responsiveness.

Vores mission er handel med produkter af høj kvalitet og pålidelighed, og vi går ikke på kompromis. Vores produkter skal udstråle kvalitet og eksklusivitet i forhold til normale standardprodukter der er tilgængelige på markedet.

Visionen for Q2R-Trading er at blive et kendt og et af de stærkeste handelsselskaber inden for vores felt. Vi vil kendes for at være professionelle, effektive og konkurrencedygtige i vores marked; samt være et selskab der er i vækst, og samtidig bekymrer sig om etik, mennesker og miljø.

I Q2R-Trading, ønsker vi også at tage et socialt ansvar og være en organisation, som alle vores interessenter kan stole på - det være sig kunder, aktionærer, medarbejdere eller samfundet.


Organisering af virksomheden

Q2R-Trading er registreret som IVS – Iværksætter Selskab med CVR 372 376 04, og følgende 3 ejere og investorer:

• Dan Lundahl

• Johnny Nørrelund Hansen

• Torben Pedersen

Navn, adresse og kontakt information:
Q2R-Trading IVS
Firkløvervej 1
2680 Solrød Strand
Telefon: +45 27505039 
Web: www.Q2R.dk
Mail: info@Q2R.dk